Viimeisimmät artikkelit

Miten valita iso matto olohuoneeseen
 • 11 Sep, 2022

Iso matto olohuoneeseen on oivallinen valinta mihin sisustukseen tahansa. Maton valinnassa kannattaa ottaa huomioon, ettei sen tehtävä ole vain sisustuksellinen vaan se myös vaimentaa ääniä pehmentäen kaikua. Iso matto onkin erittäin hyvä valinta erityisesti isoihin tiloihin sekä koville lattiapinnoille. Mattomateriaalia valitessa on hyvä miettiä huoneen käyttäjiä, esimerkiksi lapsi- ja eläinperheessä sen on hyvä olla helposti puhdistettava, kun taas olohuoneessa paljon aikaa viettäville pehmeä nukkamatto on erityisen mukava valinta. Laadukas iso matto olohuoneeseenMaton valinnassa on hyvä ottaa huomioon sen koko, väri sekä materiaali.

Meriaiheinen taulu ei sovi joka seinälle
 • 09 Aug, 2022

Meriaiheinen taulu ei välttämättä ole jokaiseen tilaan sopiva valinta, mutta monelle seinälle se on juuri täydellinen. Meriteema tuo tilaan usein rauhoittavaa vaikutelmaa, jota katsoessasi voit aistia merituulen läsnäolon. Kauniin maiseman ääressä voisi olla tunteja ja haaveilla meren rannan tuoksuista ja tunnelmasta. Meriaiheiset taulut toimivat hyvin erityisesti isoissa ja avarissa tiloissa, kuten toimistoissa ja hotelleissa, mutta ovat kauniita elementtejä myös merta rakastavien kodeissa. Meriaiheinen taulu sisustuksen keskipisteenäKaunis merimaisema on näyttävä katseenvangitsija, jonka jokainen tilaan tuleva huomaa.

Onko beige nukkamatto tylsä?
 • 18 Jul, 2022

Beige nukkamatto voi kuulostaa tylsältä valinnalta, mutta sitä se ei missään nimessä ole. Beige sopii värinä moneen eri tilaan ja tyyliin, vetämättä kuitenkaan liikaa huomiota itseensä. Beigeen väriin voit yhdistellä kauniisti niin muita värejä kuin erilaisia sisustusesineitä. Nukkamatto sopii koristamaan tyylikkäästi esimerkiksi olo- tai makuuhuonetta. Nukkamattoja löydät niin korkea- kuin matalanukkaisina sekä monina vaihtoehtoina siltä väliltä. Beige nukkamatto mahdollistaa luovan leikittelynKun matto ei vedä liikaa huomiota itseensä, se mahdollistaa vapaan luovuuden leikittelyn muussa sisustuksessa.

Käytännölliset ekologiset lakanat
 • 02 Mar, 2022

Käytännöllisyys on usein lakanoissa ykkösenä, kun niitä valitsee, mutta ekologiset lakanat ovat tulleet yhä suositummiksi. Tällaisen lakanan käyttäjä arvostaa luontoa, mutta myös rakastaa ihmisiä. Kun lakanoiden tuotanto on vastuullista, niistä on iloa monessa suhteessa. Hamppulakanat ovat varsin ympäristöystävällinen materiaali. Sen kasvatuksessa ei tarvita lannoitteita, torjunta-aineita, puhumattakaan keinokastelusta. Hampussa on myös se hyöty, että sen viljely parantaa maan laatua, joten se sopii myös täydellisesti kiertoviljelyyn. Se on kankaana kestävä, lämmin talvella ja kesällä viileä.

Kiinnitä seinähyllylevy koukkuihin
 • By Asta
 • 10 Jan, 2022

Monikäyttöinen seinähyllylevy tuo esineet käden ulottuville ja se on myös helppo siirtää huoneessa paikasta toiseen, jos tarvitsee. Sillä saa aikaan mielenkiintoisia sisustuselementtejä, johon voi asetella tyylikkäitä esineitä ja keittiössä siinä voi säilyttää jopa astioita. Hyllyjä on monenlaisia ja helposti asennettavien koukkujen avulla ne voi asentaa juuri siihen, mihin haluaa tai seinän pinta antaa myöden. Hyllyjä on saatavina eri paksuisina sekä eri puulajeissa, joten ne voivat olla joko kokopuista tai melamiinisia

Yksinkertaisin ruokapöydän koristelu
 • 30 Dec, 2021

Ruokapöydän koristelu on melko helppoa ja koristelun voi tehdä hyvin yksinkertaisesti. Esimerkiksi kauniit kynttilät ovat loistava, helppo ja nopea tapa tehdä ruokapöydästä kutsuvampi. Kynttilät myös luovat mukavasti tunnelmaa illallispöytään. Kauniita kynttilöitä on erilaisia ja niitä voi vaihdella kattauksen mukaan. Joulupöytään sopivat punaiset ja kullanväriset kynttilät, kun taas pääsiäisenä pöydälle voi asetella keltaisia ja vaikka valkoisia kynttilöitä. Niitä voi myös sävyttää muun sisustuksen mukaisesti. Miten ruokapöydän koristelu kannattaa tehdä?Ruokapöydän koristelun voi tehdä varsin yksinkertaisilla asioilla ja vain oma mielikuvitus on rajana.

Näin sujuu yksiön sisustaminen
 • 14 Dec, 2021

Sisustaminen on aina mukavaa, mutta yksiön sisustaminen tuo joskus haastetta pohjaratkaisun ja neliömääriensä takia. Usein niiden kohdalla sorrutaankin siihen, että haalitaan liikaa huonekaluja sekä unohdetaan kokonaan huoneen ilmavuus. Siksi ensimmäinen tehtävä yksiön sisustamisessa on, että sinun on tarkkaan mietittävä, mitä huonekaluja todella tarvitset ja miten ne on parasta sijoittaa. Selvää on se, että millekään ylimääräiselle ei ole tilaa. Lisäksi mietittäväksi jää myös huonekalujen koko. Iso kulmasohva vie hetkessä tilasta ilmavuuden.

Pienen mökin sisustus
 • 24 Nov, 2021

Pienen mökin sisustus voi olla haastavaa, sillä tilaa on vähän ja tämä tila tulisi hyödyntää mahdollisimman tehokkaasti. Sen lisäksi mökin sisustuksen on tietenkin oltava myös viihtyisä ja juuri itselle sopiva. Seuraavien vinkkien avulla sisustat pienin mökin tilan mahdollisimman tehokkaasti ja omaan tyyliin sopivasti. Mökki voi olla oman maun mukaan niin moderni kuin maalaisromanttinen tai vaikkapa retrohenkinenkin. Pienen mökin sisustus – parhaat vinkitPieneen mökkiin kannattaa valita pieniä ja monikäyttöisiä huonekaluja. Tärkeimmät kalusteet, kuten ruokapöytä, kannattaa ottaa ensin huomioon.

Kristallikruunu sisustuksessa
 • 26 Oct, 2021

Kristallikruunu sisustuksessa kertoo klassisesta tyylitajusta. Kristallikruunu on ylellinen ja näyttävä valaisin. Parhaiten se sopii tietysti klassisen sisustuksen kanssa. Toisaalta kristallikruunu voi sopia hyvin yhteen esimerkiksi boheemin hippityylisen sisustukseen, jossa sametti yhdistetään patinoituihin pintoihin ja kuluneisiin seiniin. Vaihtoehtoja on monia. Kristallikruunu sisustuselementtinä ei kuitenkaan jätä ketään kylmäksi. Se kertoo paitsi sisustustyylistä, niin myös talonväestä jotain. Ainakaan nöyristellä ei tässä taloudessa tarvitse. Kristallikruunuja on lukemattomia erilaisia, mutta tietyt klassiset piirteet ovat niissä kestosuosikkeja.

Laadukas villamatto
 • 26 Oct, 2021

Laadukas villamatto on ihanan tuntuinen jalkojen alla. Se on myös todella upean näköinen ja luo kodikasta sekä mukavaa tunnelmaa, mihin tahansa huoneeseen. Villamatto myös kestää hyvin kulutusta, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneen tai eteisaulan matoksi. Oikeanlaisella hoidolla villamatto säilyy hyvänä useita vuosia. Siten villamatto onkin loistava hankinta sekä yksinasujalle että lapsiperheeseen. Villamattoja on hyvin erilaisia värin, koon sekä kuvioinnin puolesta. Kannattaa valita sellainen matto, joka sopii omaan sisustustyyliin ja makuun.