Viimeisimmät artikkelit

Näin sujuu yksiön sisustaminen
  • 14 Dec, 2021

Sisustaminen on aina mukavaa, mutta yksiön sisustaminen tuo joskus haastetta pohjaratkaisun ja neliömääriensä takia. Usein niiden kohdalla sorrutaankin siihen, että haalitaan liikaa huonekaluja sekä unohdetaan kokonaan huoneen ilmavuus. Siksi ensimmäinen tehtävä yksiön sisustamisessa on, että sinun on tarkkaan mietittävä, mitä huonekaluja todella tarvitset ja miten ne on parasta sijoittaa. Selvää on se, että millekään ylimääräiselle ei ole tilaa. Lisäksi mietittäväksi jää myös huonekalujen koko. Iso kulmasohva vie hetkessä tilasta ilmavuuden.

Villamatot ovat kauniita ja kestäviä.
Laadukas villamatto
  • 26 Oct, 2021

Laadukas villamatto on ihanan tuntuinen jalkojen alla. Se on myös todella upean näköinen ja luo kodikasta sekä mukavaa tunnelmaa, mihin tahansa huoneeseen. Villamatto myös kestää hyvin kulutusta, joten se sopii erinomaisesti esimerkiksi olohuoneen tai eteisaulan matoksi. Oikeanlaisella hoidolla villamatto säilyy hyvänä useita vuosia. Siten villamatto onkin loistava hankinta sekä yksinasujalle että lapsiperheeseen. Villamattoja on hyvin erilaisia värin, koon sekä kuvioinnin puolesta. Kannattaa valita sellainen matto, joka sopii omaan sisustustyyliin ja makuun.

Kristallikruunu tuo arvokkuutta sisustukseen
Kristallikruunu sisustuksessa
  • 26 Oct, 2021

Kristallikruunu sisustuksessa kertoo klassisesta tyylitajusta. Kristallikruunu on ylellinen ja näyttävä valaisin. Parhaiten se sopii tietysti klassisen sisustuksen kanssa. Toisaalta kristallikruunu voi sopia hyvin yhteen esimerkiksi boheemin hippityylisen sisustukseen, jossa sametti yhdistetään patinoituihin pintoihin ja kuluneisiin seiniin. Vaihtoehtoja on monia. Kristallikruunu sisustuselementtinä ei kuitenkaan jätä ketään kylmäksi. Se kertoo paitsi sisustustyylistä, niin myös talonväestä jotain. Ainakaan nöyristellä ei tässä taloudessa tarvitse. Kristallikruunuja on lukemattomia erilaisia, mutta tietyt klassiset piirteet ovat niissä kestosuosikkeja.