Onko beige nukkamatto tylsä?

  • 18 Jul, 2022

Beige nukkamatto on kaunis valinta olohuoneen matoksi.

Beige nukkamatto voi kuulostaa tylsältä valinnalta, mutta sitä se ei missään nimessä ole. Beige sopii värinä moneen eri tilaan ja tyyliin, vetämättä kuitenkaan liikaa huomiota itseensä. Beigeen väriin voit yhdistellä kauniisti niin muita värejä kuin erilaisia sisustusesineitä. Nukkamatto sopii koristamaan tyylikkäästi esimerkiksi olo- tai makuuhuonetta. Nukkamattoja löydät niin korkea- kuin matalanukkaisina sekä monina vaihtoehtoina siltä väliltä.

Beige nukkamatto mahdollistaa luovan leikittelyn

Kun matto ei vedä liikaa huomiota itseensä, se mahdollistaa vapaan luovuuden leikittelyn muussa sisustuksessa. Beigen maton ympärille luot harmonisen ja tyylikkään tilan esimerkiksi vaaleilla tai täysin valkoisilla huonekaluilla ja sisustusesineillä. Beige yhdistyy kauniisti myös mustan ja harmaan kanssa. Särmää sisustukseen saat luotua valitsemalla pastellin sävyjä esimerkiksi verhoihin tai koristetyynyihin.

Toinen ihana vaihtoehto on luoda rohkeasti neutraali ja lämmin sisustus, jossa beigeä on käytetty vallitsevana värinä. Laita beige matto huoneen keskipisteeksi ja valitse beigeä niin seinämaaleihin, sisustustekstiileihin kuin huonekaluihin ja luo kauniin kodikas tunnelma mihin tahansa tilaan. Vieläkin lisää maanläheisyyttä saat tilaan lisäämällä esimerkiksi kaislakoreja tai kauniit vehnän korret saviruukkuun, jotka sopivat hyvin nukkamaton viereen.

Valitse myös beigestä monia sen sävyjä

Tiesitkö, että myös beigestä on olemassa monia eri sävyjä? Beige ei oikeastaan ole vain yksi värisävy, vaan myös sillä on runsaasti eri sävyvivahteita, kuten tofu ja herkkusieni. Välttääksesi lattean tunnelma, paras sisustusniksi on käyttää eri beigen sävyjä korostamaan tiettyjä esineitä tai huonekaluja. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi valitsemalla jokin tumman beige yksittäinen esine vetämään katseet puoleensa.