Matot

Matot tuovat kodikkuutta ja viihtyisyyttä

Monesti matot tuovat kotiin tyylikkyyttä, kodikkuutta ja pehmeyttä. Lisäksi ne vaimentavat ääntä, suojaavat lattiaa ja niillä voi rajata huoneen eri vyöhykkeitä. Oikean maton valitsemalla voi myös saada aikaan suuria muutoksia kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Verkkosivustomme tarjoaa valtavan, yli 1 000 maton valikoiman, joka tarjoaa sopivia mattoja jokaisen maulle ja jokaisen kodin tarpeeseen, etsitpä sitten esimerkiksi pientä, suurta, pyöreää, neliön muotoista, pörröistä, sileää tai sotkuisiin tiloihin sopivaa mattoa. Valikoimaan kuuluu myös ulkotiloihin sopivia mattoja, joita ovat esimerkiksi terassimatot. Useiden jälleenmyyjien tarjoama valikoima eri tyylisiä mattoja takaa, että mattoja on tarjolla mitä monille eri sisustustyyleille.

Erityisen suuri ja monipuolinen tuotevalikoimamme sisältää mattojen lisäksi monet muutkin sisustustuotteet, kuten valaisimet. Onkin loistava idea ostaa yhdessä mattojen kanssa samalla muut yhteensopivat sisustustuotteet, jolloin kodin ilmeestä tulee tasapainoinen.

Millaiset matot sopivat mihinkin huoneisiin?

Matot netistä ostaessa valinnanvaraa voi olla jopa enemmän kuin tarpeeksi. Tuotevalikoimaa kannattaakin selata huolellisesti ennen ostopäätöstä, sillä matto on usein hyvin pitkäikäinen ostos. Löydät tuotevalikoimasta monenlaiset matot, kuten klassisen ajattomat, modernit, kuvioidut sekä pyöreät matot.

Löydät tuotevalikoimastamme muun muassa ihanat ja suuret nukkamatot, jotka sopivat loistavasti vaikkapa olohuoneeseen, kuten myös sileät matot, joista osa sopii loistavasti myös ulkokäyttöön, vaikkapa terassille, kodikasta tunnelmaa tuomaan. Voit ostaa kauttamme myös hyvin kestävät ja korkealaatuiset villamatot, jotka kestävät vuosia kulumatta, kuten myös helppohoitoiset puuvillamatot.

Terassimatot ja muut

Oman kodin sisustaminen ei ole aina pelkästään sisätilojen sisustamista. Monilla on terassi tai parveke, jonka sisustamalla saa luotua myös ulkotiloihin viihtyisyyttä. Löydät sivustomme kautta monia terassille sopivia mattoja, joihin kuuluvat etenkin monet sileäpintaiset matot. Monissa tällaisissa matoissa on myös UV-suojaus, joten niiden väri ei muutu auringon paistaessa matolle. Terassimatot valmistetaan monista eri materiaaleista. Oman maton materiaali kannattaakin valita esimerkiksi sen mukaan altistuuko matto sateelle vai onko terassilla katos.

Valitsemalla juuri kyseiseen tilaan parhaiten sopivat matot voi varmistaa, että matto säilyttää kuntonsa ja ulkonäkönsä mahdollisimman hyvin jopa vuosikausia. Matto on monia muita sisustustavaroita kalliimpi hankinta, joten oikean maton valintaan kannattaa panostaa huolellisesti niin maton ulkonäön kuin materiaalinkin kannalta. Mattoa valitessa on otettava huomioon myös maton koko huoneeseen nähden, maton muoto sekä esimerkiksi se kuinka helposti mattoon tarttuu karvoja, mikäli perheessä on karvaisia lemmikkejä.