Kiinnitä seinähyllylevy koukkuihin

  • By Asta
  • 10 Jan, 2022

Seinähyllylevyistä saa taidokkaita luomuksia.

Monikäyttöinen seinähyllylevy tuo esineet käden ulottuville ja se on myös helppo siirtää huoneessa paikasta toiseen, jos tarvitsee. Sillä saa aikaan mielenkiintoisia sisustuselementtejä, johon voi asetella tyylikkäitä esineitä ja keittiössä siinä voi säilyttää jopa astioita. Hyllyjä on monenlaisia ja helposti asennettavien koukkujen avulla ne voi asentaa juuri siihen, mihin haluaa tai seinän pinta antaa myöden. Hyllyjä on saatavina eri paksuisina sekä eri puulajeissa, joten ne voivat olla joko kokopuista tai melamiinisia

Yksityiskohtien seinähyllylevy

Seinähyllyn ei välttämättä tarvitse olla pelkkä hylly vaan sen avulla voi tehdä paljon muutakin sisustusta. Hyllylevy voi toimia pohjana tyylikkäälle lokerikolle ja sillä saa tuotua mukavan yksityiskohdan jopa pienempään huoneeseen. Levyn värillä saa sen tuotua esiin joko kontrastina tai sulautuen kauniisti ympärillä oleviin kalusteisiin. Vaalealla seinällä tumma hylly tuo sisustukseen taulumaisuutta, mutta se on silti käytännöllisempi, koska hyllyllä olevia esineitä voi vaihdella.

Levy on helppo kiinnittää seinään, kun käyttää hyväkseen seinäkoukkuja. Seinäkoukku -pakkaus sisältää kaksi koukkua ja niitä on saatavana eri värisinä sekä muotoisina. Seinähyllyjen avulla säilyy lattiatilaa ja tarvittaessa hyllyt voi asentaa myös hiukan korkeammalle. Tärkeintä on koukkuja ostaessa myös katsoa, mikä on niiden kantavuus eli kuinka paljon niiden varaan voi laittaa hyllyn lisäksi tavaroita.

Inspiroivat seinähyllyt

Jonkinlainen suunnitelma on aina paikallaan, etteivät seinähyllyt tule asennetuksi miten sattuu. Jos tyhjää seinätilaa on enemmänkin, voi asentaa useamman hyllyn ja vieläpä eri korkeuksille. Jos hyllyt saa valoisalle paikalle, voi niihin laittaa kukkasia tai stailata hyllyt tyylikkäiksi askartelemalla niihin jotakin vuodenaikaan sopivaa tai tyytyä hyllyihin sinällään. Hyllyillä saa kaaoksen muuttumaan tyylikkääksi järjestykseksi.