Meriaiheinen taulu ei sovi joka seinälle

  • 09 Aug, 2022

Meriaiheinen taulu rauhoittaa tunnelmaa.

Meriaiheinen taulu ei välttämättä ole jokaiseen tilaan sopiva valinta, mutta monelle seinälle se on juuri täydellinen. Meriteema tuo tilaan usein rauhoittavaa vaikutelmaa, jota katsoessasi voit aistia merituulen läsnäolon. Kauniin maiseman ääressä voisi olla tunteja ja haaveilla meren rannan tuoksuista ja tunnelmasta. Meriaiheiset taulut toimivat hyvin erityisesti isoissa ja avarissa tiloissa, kuten toimistoissa ja hotelleissa, mutta ovat kauniita elementtejä myös merta rakastavien kodeissa.

Meriaiheinen taulu sisustuksen keskipisteenä

Kaunis merimaisema on näyttävä katseenvangitsija, jonka jokainen tilaan tuleva huomaa. Erityisen hyvin isot taulut sopivat esimerkiksi odotus- tai vapaa-ajan tiloihin, jossa taulua on rentouttavaa katsella odotellessa vaikkapa tapaamista tai varattua aikaa. Myös merenrantahotelleissa ja -kahviloissa meriaiheiset taulut sopivat hyvin tunnelmaan tuoden meren myös sisätiloihin asiakkaiden ihasteltavaksi.

Moni rakastaa myös omassa kodissaan meriteemaista sisustusta, jolloin meriaiheiset sisustusesineet ja taulut ovat luonnollinen valinta. Näyttävä ja kaunis taulu sopii niin makuuhuoneeseen rauhoittamaan tunnelmaa, olohuoneen kauniiksi katseenvangitsijaksi kuin ison aulan koristajaksi. Parhaimmillaan koko sisustuksen voi luoda taulun ympärille. Valitse taulusta muutama pääväri, joiden mukaan valitset sisustustyynyt ja koriste-esineet.

Yhdistele luovasti

Meriteema voi näkyä koko sisustuksessa tai olla vain pieni osa sitä. Meriaiheiseen tauluun voi helposti yhdistellä erilaisia elementtejä, kuten puuta tai metalleja. Taulu uppoutuu helposti osaksi muuta sisustusta kun myötäilet värivalinnoissasi taulun värejä. Mikäli meriteema viehättää enemmänkin, valitse rohkeasti sisustukseen myös muita meriaiheisia sisustusesineitä tai sini-valkoraitaa.