Valaisimet

Löydä omaan tyyliisi sopivat valaisimet valikoimastamme

Löydät verkkokaupastamme eri tyyliset valaisimet, kuten seinä-, ikkuna-, lattia - ja pöytävalaisimet. Valtava, useiden tuhansien tuotteiden tuotevalikoima useilta eri jälleenmyyjiltä takaa, että jokainen sisustaja löytää varmasti joukosta juuri omaan tyyliin ja kodin tarpeisiin sopivan valaisimen. Erilaiset valaisintuotteet paitsi tuovat valoa kodin eri tiloihin, ovat myös tyylikäs sisustuselementti ja voivat luoda halutun tunnelman valaistuksen väriä, kirkkautta tai kohdistusta muuttamalla. On kuitenkin tärkeää valita oikeanlainen ja oikeantyylinen valaisin kodin tilan mukaan. Osa huoneista esimerkiksi kaipaa tehokkaampaa, kohdistettua, valoa kun taas osaan huoneista riittää hämärä tunnelmavalaistus.

Sivustomme tarjoaa valaisinten lisäksi monet muutkin kodin tuotteet, kuten matot. Voitkin ostaa samalla kerralla yhteensopivat valaisimet ja muut tarvitsemasi sisustustuotteet, jolloin kotisi ilme on erityisen harmoninen ja tyylikäs.

Valaisimet kodin joka huoneeseen

Valaisimet netistä kauttamme tilaamalla saat erityisen paljon valinnanvaraa niin valaisimen tyylin, valaistusominaisuuksien, värin kuin hinnankin suhteen. Löydätkin kauttamme halvat valaisimet netistä jopa opiskelijabudjetille. Laadukas, mutta edullinen valikoima tarjoaa esimerkiksi kymmenittäin näyttäviä kristallikruunuja, tuhansittain kattovalaisimia ja siirreltäviä lattiavalaisimia. Löydät verkkosivustoltamme myös monet muut valaisimet kaikkiin tiloihin.

Valaisinta valitessa kannattaa miettiä kuinka paljon valoa huone tai huoneen osa tarvitsee. Työ- ja lukuvalojen on oltava tehokkaita, kun taas olohuoneeseen moni kaipaa pehmeää valoa. Kannattaa ottaa huomioon myös mahdollinen himmennystoiminto sekä valaisimen varjostin ja valon kohdistuminen, kuten myös se, mille korkeudelle valaisin on mahdollista asentaa. Nämä asiat vaikuttavat siihen, millaisen valojen ja varjojen yhdistelmän valaisin luo huoneeseen.

Pöytävalaisimet työhön, opiskeluun ja vapaa-aikaan

Joskus oman kodin sisustaminen on suunniteltava ennen kaikkea käytännöllisyyden mukaan. Esimerkiksi pöytävalaisimet työntekoon tai opiskeluun on valittava ennen kaikkea omia silmiä ajatellen. Valaisimen on oltava tehokas ja hyväksi silmille töitä tehdessä tai opiskellessa. Pöytävalaisin vaikkapa yöpöydälle sen sijaan voi olla himmeämpi, ellei valaisinta käytä lukulamppuna. Moni kaipaakin makuuhuoneeseen pehmeänhämyistä tunnelmaa tai vaikkapa kauniita valon ja varjon kuvioita, joita oikein valittu varjostin saa aikaan.

Verkkosivustomme sisältää yli 1 200 valaisimen valikoiman pelkästään pöytävalaisimia, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiseen tyyliin sopiva vaihtoehto. Löydät sivustolta esimerkiksi messinkiset, modernit, klassisen ajattomat, skandinaavisen tyyliset kuin esimerkiksi antiikkityylisetkin pöydän valaisimet. Tarjolla on niin pöydälle asetettavia kuin myös esimerkiksi pöytälevyihin kiinnitettäviä valaisimia. Pöydän ylle asetettava kaunis ikkunavalaisin sopii myös moniin tiloihin ja tarjoaa verhojen ollessa auki tunnelmaa niin ikkunan sisä- kuin ulkopuolellekin.