Pyyhesetit

Pyyhesetit ja pyyhetelineet kylpyhuoneeseen

Pyyhesetit piristävät kylpyhuoneen sisustusta samalla, kun ne toimivat kasvojen, käsien tai koko vartalon kuivaamisessa. Hyvin harkittujen värisävyjen kanssa saat kylpyhuoneen sisustusta muutettua pienellä vaivalla ja toisaalta myös suhteellisen halvalla. Verkkokauppamme valikoima on täynnä erilaisia kuoseja sekä värivaihtoehtoja, joten tutustu niihin kaikkiin ja vertaile värejä omaan kylpyhuoneeseesi. Samalla kun tarkastelet tekstiilejä, voit miettiä tarvitsevatko kylpyhuoneen pyyhetelineet muutosta. Telineitä on tarjolla useita eri tyyppisiä sekä hintaisia. Telineitä muuttamalla saat myöskin uutta ilmettä ja myös vaihtelua kylpyhuoneeseen. Jos tilaa on reilusti, voit hankkia isommankin telineen. Mikäli tilaa on vähän, jokin kiva, moderni ratkaisu tuo uudenlaista ilmettä ja tilaratkaisua.

Olohuoneessa tai makuuhuoneessa monitoimiverhot ovat helppo ratkaisu. Niillä sisustaminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti, mutta samalla uusilla väreillä saat sisustuksessa uuden ilmeen. Isommassa kylpyhuoneessa voit tällaisen verhon taakse piilottaa vaikkapa avohyllyn, jossa säilytät piilossa kylpyhuoneen tarvikkeita ja muita tarvittavia tuotteita.

Pehmeät ja muhkeat pyyhkeet

Parhaimmat pyyhesetit ovat sellaisia, jotka ovat muhkeita ja ihanan pehmeitä. Yhdistelmänä bambu ja puuvilla luovat pyyhkeisiin mukavaa hohtoa, mutta myös erinomaista imukykyä. Kylpypyyhkeet netistä onkin helppo valita, koska vaihtoehtoja kaupassamme on paljon kuten myös värivaihtoehtoja. Parhaat kylpypyyhkeet pestään 60 asteessa, jolloin ne tulevat varmasti puhtaiksi.

Huuhteluaine vie pyyhkeistä pois sähköisyyttä, mutta toisaalta niillä on myös se vaikutus, että varsinkin froteepyyhkeissä imukyky selvästi heikkenee. Hyviä pyyhkeitä ovat myös ne, jotka eivät juurikaan kutistu pesussa. Hyvä tapa onkin pesun jälkeen venyttää niitä vanhaan kuosiinsa. Toinen mitä mainioin yhdistelmä on pellavan sekä puuvillansekoitus. Silmukkafrotee on hyvin imukykyistä, mutta samalla hyvin ekologinen.

Pyyhetelineet täydentävät sisustuksen

Kylpyhuoneen pyyhetelineet ovat hyvin yksinkertaisia ja toisaalta joskus tuntuu jopa mitättömältä elementiltä. Todellisuudessa ne tuovat kylpyhuoneeseen jotakin uutta ja mielenkiintoista. Kauniisti kuivumaan asetettu pyyheliina tuo väriä sisustukseen ja pyyheliinat voikin sävyttää myös kylpyhuonemattojen kanssa samalla sävyllä. Kodin sisustaminen onkin omalla tavallaan taiteilua erilaisten värien ja tyylien kanssa. Monesti ei tule edes ajatelleeksi sitä, että kylpyhuone on osa sisustusta ja siksi siihen kannattaa kiinnittää huomiota sekä tehdä sitä tyylillä. Osa ratkaisuista ovat myös edullisia.

Kylpyhuoneen pyyhesetit voivat tuoda värisävyillään mukavaa vaihtelua sekä samalla niillä voi luoda mielenkiintoisia, jopa rohkeita kontrasteja. Rohkeilla väreillä saa kylpyhuoneen näyttämään pirteältä ja nuorekkaalta, kun taas elegantit, pehmeät sävyt luovat ylellistä tyyliä. Trendikästä on myös valita kuviollisia kuoseja, jolloin kylpyhuoneen tyyliä voi muuttaa täysin toisenlaiseksi. Tyyliä voi pyyhkeiden lisäksi hankkia erilaisilla sisustustuotteilla kuten peileillä tai saippuapumpuilla. Näitä tyylejä yhdistelmällä rohkeasti kylpyhuoneen luonne muuttuu käyttäjänsä näköiseksi ja viihtyisäksi.